WE-CON-IP

No Comments »

Nieuwe Webeasy module heet CON-IP – Marktintroductie naar verwachting 2e kwartaal 2014

Met de introductie van de CON-IP module is het mogelijk om voortaan alle Webeasy I/O Modules over TCP/IP te gebruiken. Een afgelegen regelkast kan de klant nu remote-I/O via het IP-netwerk aansluiten. De installateur hoeft geen apart netwerk of kabel meer aan te leggen maar kan in plaats daarvan gebruik maken van het aanwezige LAN. Ook verschillende kleine gebouwen die samen op een terrein staan kan men op deze manier heel eenvoudig remote-I/O via het IP netwerk aansluiten.

De CON-IP is ondergebracht in dezelfde behuizing als de Webeasy IO-modules. Deze compacte DIN-rail behuizing is snel te monteren en kost weinig montageruimte. Met deze producten biedt Webeasy meer flexibiliteit voor het gebouwbeheersysteem.

Tags:

Author: degero

Geef u reactie

*
*