ENERGIEBEHEER

Een gebouw is bijna als een levend organisme. Het ademt, heeft het warm of koud en probeert de tand des tijd te doorstaan. Al die facetten grijpen op elkaar in en vereisen een professioneel beheer en onderhoud van uw gebouwgebonden klimaatinstallaties.

Bezit u een gebouw? Of wilt u nieuw bouwen of verbouwen? Dan is Degero Energiebeheer uw professionele partner voor operationeel beheer en onderhoud van gebouwgebonden klimaatinstallaties. Met onze kennis en expertise ontzorgen wij u hierbij voor de volle 100%. Van eerste initiatie- en ontwerpfase tot en met uitvoeringsfase en nazorg. Onder één dak, voorzien van één centrale regie. Met kennis van zaken, slagvaardig, proactief en uiteraard ook betaalbaar. Zodat uw gebouw effectief, rendabel, duurzaam en betaalbaar het verlangde comfort en vereiste functionaliteiten biedt.

Degero Energiebeheer schept een efficiënt evenwicht

Met gevoel voor maatwerk, uw budget en uw eisen schept Degero Energiebeheer een efficiënt evenwicht voor gebouweigenaren. Met als veelzijdig resultaat een pand waaruit u optimale resultaten genereert als het aankomt op kritische parameters zoals duurzaamheid, comfort, kosten en functionaliteit.

 

Een tevreden klant

Degero Engineering | Regeltechniek